sâmbătă, octombrie 20, 2018

Proiectul cultural educațional „Centenarul prin ochii tinerei generații”

* Liceenii de la Colegiul Tehnic de Alimentație și Turism „Dumitru Moțoc” Galaţi au dat startul manifestărilor
Îndrumaţi de profesorii Elena-Antoneta Grigoraș, Nicoleta Di Grandi şi Iulian Grigoraş, vineri, 19 octombrie, elevii au vizitat Filiala nr. 2 „Paul Păltănea”- Biblioteca Municipală pentru a marca prima acţiune în cadrul proiectului educaţional demarat de către bibliotecă şi Fundația „Andreiana Juventus”.
Gazdele au avut şi o surpriză uriaşă pentru tineri. Alături de Geta Eftimie, director adjunct al Bibliotecii Judeţene „V. A. Urechia” şi Florina Diaconeasa, şefa Serviciului de Relaţii cu publicul din cadrul instituţiei, a fost prezent şi un invitat surpriză: generalul (r) Emil Străinu, binecunoscut publicului gălăţean, şi nu numai, drept un prolific scriitor, mai ales pentru cărţile sale axate pe cele mai "fierbinţi" teme conspiraţioniste ale momentului. 
De altfel, gen.(r) Străinu a fost oaspetele Bibliotecii V.A.Urechia din Galaţi, în urmă cu o zi, când a fost invitat să îşi lanseze două cărţi: „Războiul meteorologic” și „Agenda secretă”, în cadrul Salonului Literar „Axis Libri”, manifestare culturală organizată săptămânal în Sala de lectură „Mihai Eminescu“, la sediul central.
mai multe detalii despre proiectul educaţional citiţi aici

Niciun comentariu:

Ce înseamnă Centenarul Marii Uniri

 sigla oficiala  În anul 2018, comemorăm 100 de ani de la evenimentul politic major al anului 1918: desăvârșirea statului național român...

POPULARITATE