miercuri, noiembrie 28, 2018

Finanţări de CENTENAR, pentru proiectele organizaţiilor neguvernamentale

În cadrul Comitetului Interministerial pentru Centenar, desfăşurat pe 28 noiembrie 2018, a fost supusă spre aprobare Lista manifestărilor, acţiunilor şi proiectelor de aniversare a Centenarului Marii Uniri (1918-2018) şi a Primului Război Mondial, depuse de persoane juridice de drept privat fără scop patrimonial, sesiunea a II-a.  
mai multe amanunte cititi pe pagina CENTENARULUI




  • "100 de tineri pentru Eremia Grigorescu"

Memoria Generalului Teofil Eremia Grigorescu, născut pe meleaguri gălăţene, supranumit şi "Eroul de la Mărăşeşti", a fost omagiată la Mausoleul de la Mărăşeşti, prin proiectul , iniţiat de Asociaţia Danubiana şi susţinut financiar de Primăria Tg Bujor.
Liceul ,,Eremia Grigorescu ‘’ Tg. Bujor - cu ajutorul primarului Laurentiu Viorel Gîdei, Asociației Danubiana, preşedinta As.Danubiana, Antoaneta Crudu, preotilor noștri Mihaita Dan Popoiu și Ionuț Iordache, membri ai comunității locale și Şcoala gimnazială Grigore Hagiu - a sărbătorit astăzi, 28 noiembrie, Centenarul Marii Uniri și comemorarea Generalului Teofil Eremia Grigorescu
Va mulțumim tuturor celor care ați reușit sa faceți ziua aceasta atât de frumoasa! Respect si multa apreciere pentru toti cei care au facut ca aceasta zi sa se intample! La multi ani, Romania!!!!

Niciun comentariu:

Ce înseamnă Centenarul Marii Uniri

 sigla oficiala  În anul 2018, comemorăm 100 de ani de la evenimentul politic major al anului 1918: desăvârșirea statului național român...

POPULARITATE